Vad ska man ge till sin man?

whiskymannenDet är likadant varje år… jag har alltid problem med att hitta bra presenter till vuxna personer och det kvittar egentligen vem det är men det är alltid extra svårt när det gäller min man. Han är ju som sagt vuxen och vuxna personer köper ju det de behöver oftast så det blir alltid lika svårt att hitta något bra, visst går man upp några prisklasser finns där ju saker.

Jag kan ju alltid gå och köpa nya kalsonger till honom men hur kul är det liksom. Det är inte precis som att han skriker av glädje när han öppnar presenten med ett par kalsonger som han själv hade kunnat köpa när han vill.

Nä detta året har jag funderat på att köpa ett par väldigt fina whiskyglas för jag har märkt att han har börjat få tillbaka sitt intresse för fina whiskysorter den senaste tiden. Jag läste lite på whiskyglas.nu och whisky.dk som verkar rekommendera tulpanglas?. Det finns några fina märken jag tittar på just nu att köpa och priset ligger på den nivån jag är beredd att lägga som tur är.

Äntligen börjar det också kännas som att våren är på väg och man bara längtar till man kan gå ut och gå utan att behöva klä sig som en björn för att överleva.

Detta året har jag beslutat mig för att faktiskt ta tag i träningen tidigare än vad jag brukar för jag har märkt att det är alltid försent när jag börjar. Oftast hinner jag aldrig gå ner de där extra kilona jag har planerat att gå ner så detta året börjar jag tidigare med ungefär en månad för att vara exakt.

Jag längtar!

This entry was posted in Det privata and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *