Äntligen börjar sommaren komma!

sommarI dag har det varit en riktigt bra dag! solen skiner utanför och jag har fått sola för första gången detta året men nu väntar jag på att genomföra det första doppet också. Förhoppningsvis kommer sommaren tidigt så man äntligen får njuta av den underbara sommaren som man har väntat på hela vintern.

De svenska årstiderna var egentligen det enda jag saknade när jag bodde och jobbade på Malta i två år. Det tråkiga med Malta är att det är varmt året om så när väl våren kommer så märks det knappt så där är ingen direkt längtan medans här i Sverige är det helt underbart när våren kommer. T.ex. att alla träd / buskar få nya blad och blommor så luktar det verkligt färskt och ger en uppfriskande effekt. Kommunikationstrafiken var också något jag saknade på Malta.

Det är faktiskt väldigt skönt att ha kommit tillbaka till Sverige för det är ju ändå mitt hemland som jag aldrig skulle lämna för evigt. Här har jag hela min släkt och min familj trivs som bäst här samt att jag vill att barnen ska få växa upp här så nu kommer det endast bli jobb i Sverige nu mera.

Med sommar kommer jag alltid gång med mitt bakande och detta året har intresset också eskalerat lite då jag är mammaledig, för mycket fritid :). Nu bakar jag nästan varje dag och det är till och med så mannen har börjat gnälla för han har gått upp lite i vikt den senaste tiden.

Men bakning är ju min hobby!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *