Bio med mannen, Horrible Bosses 2

I helgen fick jag äntligen med min man på bio och bara det är en hel del tjatande men i det här fallet så var det en film som båda ville se så denna gången krävdes det inte mycket till att försöka övertala honom att hänga med.

Filmen vi såg heter Horrible Bosses 2 som jag hade sett fram emot att se då ettan var sjukt rolig och även min man såg fram emot att se denna då ettan är en av hans favoritfilmer.

Första 10 minuterna väntade jag ihärdigt på att få skratta till något men tiden gick och även min man som har så dålig humor har fortfarande inte gjort i från sig ett ljud under de första 30 minuterna och inte jag heller.

Efter 40 minuter frågar min man om vi ska gå i från filmen då ingen av oss har skrattat till en enda gång och det ser inte ut som att filmen skulle bli roligare ju närmre slutet vi kom. Så vi gick faktiskt i från filmen och det är den första gången jag har gjort det någonsin men jag bara undrar hur man ens kan släppa en sådan dålig film på bio eller ens fundera på att släppa filmen i överhuvudtaget.

Detta skulle ju vara våran kväll då vi är utan barnen men prata om att filmen förstörde kvällen för oss men som tur är lyckades vi få bord på en bra restaurang för att rädda kvällen lite i alla fall.

Väl hemma tog vi ett par glas vin och somnade in i lugn och ro. Som förälder orkar man inte göra så mycket eller så börjar man bara bli gammal för någonstans i huvudet finns det en idé att man ska göra så mycket då barnen inte är hemma men när man väl är där orkar man inte ens göra enkla saker.

Man vill helt enkelt bara slappa så mycket det går innan verkligheten är tillbaka.

Gå ej och se denna film, totalt värdelös.

This entry was posted in Det privata. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *