Väninnan har fått barn – ge en barngrind i present?

super-mammanJag har en väninna som precis har fått barn och jag är verkligen glad för hennes skull då hon har försökt få barn så länge med så mycket olika komplikationer, hon är verkligen en kämpe!.

Jag är verkligen imponerad hur hon har orkat gå igenom allt det hon har fått uppleva bara för att få fram ett barn. Tänk hur enkelt det kan vara för vissa medans andra måste göra allt för att lyckas. Efter flertalet undersökningar och missfall står hon nu där med sitt underbara barn i famnen. Jag fick faktiskt tårar när jag fick höra nyheten för jag vet vad hon har fått gå igenom för att nå dit där hon är i dag och jag är nästan 100% säker att jag ej hade orkat göra den resan hon har gjort.

För mig är du en Supermom!

I alla fall nu har jag tänkt köpa en present till henne och kommer inte riktigt på vad jag ska köpa till henne som hon verkligen får nytta av. Något som då slog mig var att hon har en riktigt farlig trappa i sitt hem som är extremt brant så de ändå måste säkra upp så snart som möjligt.

Jag ljuger inte om jag säger att man nog skulle fått uppleva fritt fall om man trillade i den trappan och varje gång jag går i den trappan känner jag mig så himla osäker men har även varit nära att trilla i den ett par gånger då stegen är så smala.

kiddy-guard-barngrindMen jag kom i alla fall på att jag vill nog köpa en riktig barngrind till henne så slipper hon tänka på det sen när bebisen blir lite äldre för jag tror ändå det hade varit väldigt skönt för henne att slippa tänka på just den biten.

Jag hittade lite information om en barngrind som heter Kiddy Guard Barngrind som verkar vara riktigt bra då den fungerar lite som en rullgardin fast horisontellt. Från vad jag kan läsa så har det fått ganska bra betyg och många användare på familje liv forum rekommenderar också just denna barngrind.

Förhoppningsvis kommer jag även få min man till att montera den också så det kan blir en rolig överraskning till henne men jag måste på något sätt få henne till att ej vara hemma när den sätts upp men det problemet kan jag nog enkelt lösa.

This entry was posted in Det privata. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *