Up it goes

dont-make-warInte helt oväntat kom nu stängslet upp i Ungern som ska förhindra flyktingar att komma in i Ungern och detta gäller även flyktingar som ska åka vidare norrut. Man måste ha förståelse varför Ungern gör detta även om jag kanske tycker det är för hårt med det är en mycket svår fråga och är inte helt enkelt att genomföra en lösning på problemet.

Det är tråkigt att det har kommit till detta vi just nu får uppleva här i Europa och min fråga är egentligen ganska enkel. När ska vi lösa grundproblemet?

Grundproblemet är inte att ta in så många flyktingar som möjligt även om det är en viktig faktor att vi hjälper dessa människor på något sätt men just nu sprider vi bara ännu mer reklam att komma upp här i norden. Men när ska vi satsa på hjälp nere i närområdet? Tyvärr är det bara SD som trycker på att vi måste hjälpa flyktingarna på plats men när ska vi hjälpa till rent militärt?

Jag som medmänniska känner att vi måste göra något militärt så vi kan få slut på denna galenskap som råder där nere. Att ranka dessa ISIS-personer som något levande ting är en förolämpning till allt levande i universum och det är dags att vi utrotar denna skit så fort som möjligt. Ju fortare vi gör det desto fortare kan vi gå vidare med våra liv.

Jag bara hoppas att vi bland många går ihop och fixar detta problemet snarast även om det är ungefär fyra år past due. Det är dags att folk vaknar upp och ser

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *