Ny locktång och en ny bil

Jag har äntligen fått tag i en helt underbar locktång till mig själv som jag skickade efter förra veckan som jag nu har hunnit testa ett par dagar med väldigt bra resultat. Denna gången slog jag till ordentligt och köpte bäst i test vinnaren GHD Curve Creative Curl Wand som du kan läsa mer om på http://xn--locktnger-z2a.se/ och visst den är relativt dyr men det är så skönt att bli riktigt nöjd med sitt köp.

Det fick helt enkelt bli en tidig julklapp till mig själv och jag kände verkligen att jag ville unna mig något gott denna gången. Jag hade en vanlig OBH Nordica för ungefär 400:- som egentligen har fungerat väldigt bra men jag kände att att den inte längre räckte till. Jag tror den har börjat bli lite nedsliten för värmen känns inte lika jämn längre men och andra sidan så har den ett antal år på nacken.

Jag har kollat på lite bra instruktionsvideos på YouTube och jag hittade framförallt denna video där Helen Torsgården tipsar om tre olika sätt att locka håret. Gillar du sminkning med mera så rekommenderar jag att du börjar följa Helen för hon har riktigt bra tips att ge.

Sen har vi äntligen fått en ny bil! Den är ny begagnad så att den är inte en helt ny bil utan det är en Volvo V70 2012 som nog är den mest moderna bilen vi någonsin har ägt. Våran förra Saab 9-3 trillade typ i sönder och var ständigt inne på reparation kändes det som och när en bil spenderar mer tid på verkstaden än på vägarna då vet man att det är dags att se sig om efter en ny bil.

Jag vet inte varför vi egentligen valde att köpa Saab men det är nog det sämsta skitet vi har köpt någonsin men många talade gott om dem att det var mycket bil för pengarna men det är möjligt att vi fick ett måndagsexemplar.

This entry was posted in Mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *