Lisas Holm riktiga mördare sitter i rättegången

Jag är helt övertygad om att hennes mördare sitter i rättegången och jag hoppas verkligen att han kommer bli fälld, för allt man har läst kring detta vidriga mord pekar på att det är honom. Bara en sådan sak att han inte visar några känslor känns ju väldigt likt ett psykopatiskt beteende eller som det heter idag, personlighetsstörning.

Idag vill man ju förfina alla ”fina” ord men jag tror ju aldrig någon kommer tycka att psykopat är något normalt eller jag hoppas inte det.

Men i alla så hoppas jag verkligen att han åker fast snarast för detta är ett så himla vidrigt mord och stackars hennes föräldrar och familj som får gå igenom allt detta med både rättegången och nu all mediebevakning. Lisa Holm föräldrar kommer nog vara sjukskriva väldigt länge på grund av detta och även om man återhämtar sig så kommer det inte ens vara i närheten av det var innan Lisa var i livet.

Ingen förälder ska behöva begrava sitt egna barn…

http://www.expressen.se/gt/lisa-holms-pappa-hors-i-tingsratten/

Just nu följer jag rättegången live då jag är hemma sjuk.

This entry was posted in Det privata. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *