Spa-hotell i Sölvesborg med mannen

torget sölvesborgJag och mannen ska åka på spa-weekend och bo på spa-hotell i Sölvesborg nu i December. Sölvesborg är faktiskt en fantastisk stad som har mycket att erbjuda och jag har aldrig varit missnöjd när jag har varit där. Centrum är riktigt mysigt med bra caféer.

Utbudet av spa-behandlingar i Sölvesborg är riktigt stort och om man vill går det att lyxa till det ordentligt och boka in flera behandlingar under er vistelse vilket jag och mina väninnor gjorde för ett par år sedan. Det går att välja på allt från klassiska spa-behandlingar till ljus- och färgterapi, manikyr eller fotvård. Troligtvis kommer min man nöja sig med vanlig klassisk spa-behandling så det är möjligt att jag kör något själv utan honom.

Våran inspiration fick vi faktiskt från Pro.se och hotellet hittade vi via Hotell i Landskrona som har en någorlunda lista av hotell även om där skulle vara lite till att önska.

Det ska bli riktigt skönt att boka in en helg och njuta av en härlig hotellvistelse med mannen i en lugn och rofylld miljö så vi kan ladda batterierna och njuta av att bli omhändertagna. Att bo på spa-hotell i Sölvesborg ska bli riktigt avkopplande och trivsamt. Jag kommer njuta ordentligt av personalens omvårdnad i vacker miljö med ett stenkast från hav och natur.

Vi kommer nog kombinera lyxiga dagar i hotellets spa-anläggning med lata dagar i stan med många besök på diverse caféer. Hade vi åkt på sommaren hade vi så klart legat på stranden och läst en bok på en vit sandstrand som är så avkopplande det med. Men ”tyvärr” åker vi i december då vi känner för att komma iväg någonstans för att ladda batterierna inför julen med mera. På spa-hotellet Björkängsgården där vi ska bo blir vi förhoppningsvis lite bortskämda och här har vi möjlighet att bada i hotellets utomhus spa-bad och njuta av vedbastun.

Välja bland en rad spa-behandlingar som body scrub, ansiktsbehandling och lerinpackning. Jag vill åka nu!

This entry was posted in Det privata. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *